Hjemmelaget 50 års gave

Hjemmelaget 50 års gave

Venninnen min fylte 50 år på fredag, så jeg var å leverte gaven i god tid. Hun nevnte for to år siden at hun ønsket seg ett knytte teppe med mye grønt. Jeg ble akkurat ferdig til den store dagen. Det har tatt lang tid og det var fint å se det ferdige resultatet. Det beste av alt var at venninnen min ble rørt og veldig glad for gaven.

Nå må jeg finne meg noe annet håndarbeid til lange vinterkvelder

Leif og Karsten leker i snøen

Fredag tok vi turen til hytta. Her var det julestemning med snø og blåtime. Vi var på julemarked på Bagnsmoen i Bagn. Det er terapi å komme hit.

HYTTA I BLÅTIMEN

Foreldrekamp og premier

Vår rolige Leif, som symbol på en rolig uke

Denne uken har ikke vært travel. Pga medisiner etter operasjonen har jeg ikke kunnet kjøre bil Jeg har måttet overlate mye til alle andre. Onsdag var premieutdeling i HIL. Eskil fikk 1.premie klubbmesterskap og en stor pokal for 300 meter hekk på 42,50 sek.

Onsdag var det foreldrekamp. Yngste gutten og laget hans, mot foreldre som aldri har kunnet spille og foreldre som kunne “detta” en gang for lenge siden. Jaggu tror du ikke foreldrene vant på straffe.

Helgen fikk heldigvis eldste gutten sitte på med noen, da han dro på trenings helg i Bærum.

Den store pokalen: 300 meter hekk på 42,50 sek. 1023 Tyrving poeng.

 

 

Operert bort livmoren

 

Tirsdag klokken åtte om morgenen ble jeg operert på Kalnes sykehus. Livmoren ble fjernet, i håp om å ta mange endometriose smerter med seg.  Det tok lang tid på oppvåkningen og kateteret må ha blitt satt inn feil for det var så vondt, så det måtte fjernes selv om jeg ikke kom meg alene på do. Det var vanskelig å være våken. Jeg sovnet fra både lunsj og middag, selv om jeg var kjempe sulten. Heldigvis var det ei søt jente på vakt,som ordnet nattmat. Hun kom med saft, te og mye forskjellig pålegg. Jeg ble tatt veldig godt vare på inne på avdelingen. Onsdag ettermiddag hentet mannen min meg.

 

Fredag dro vi til hytta vår i Valdres for å slappe av. Mannen min ordnet slik at jeg kunne sitte ute på sol terrassen en liten stund, og ikke bare sofaen i stuen.

Det var en avslappende helg. Søndag sov jeg hele veien hjem og hele kvelden. Hytta vi forlot var julepyntet og jeg gleder meg til neste gang vi kommer dit.

 

 

Julemor og Harry Potter

 

Helgen har vært begivenhetsrik. På fredag dro jeg til Oslo, nærmere bestemt Tveita. Etter å ha kjørt inn og ut av halv rundinger på GPS fant jeg frem til Tveita kjøpesenter til slutt. Der var det trangt om plassen på alle spisestedene, på en fredag. Jeg tror jeg var yngst. Er man pensjonist og ønsker å se andre pensjonister, er dette stedet å gå.

Så fant jeg frem til en rekkehusleilighet som var julepyntet for anledningen. Jeg ble forvandlet til en jule mor på en liten halvtime. Der spilte vi inn en jule reklame for Finn.no. Jeg har virkelig tro på den. Det var virkelig artig og jeg gleder meg til de slipper den 25 november. Jeg kan love at det blir julestemning.

Kaffe på Tveita kjøpesenter

Lørdag traff vi datteren min på en kafè i Oslo. Vi hadde en kjempe hyggelig lunsj og tiden gikk altfor fort. Hun hadde kommet med nattoget til Oslo for å besøke ei venninne. Heldigvis kommer hun og samboeren hjem til jul. Hun hadde kjøpt seg verdens tøffeste skjerf. (Må sies at vi er fan av Harry Potter universet) Jeg lånte det. Det står selvfølgelig Griffindor på skjerfet. For andre fans der ute- Husk å ta en test å sjekk hvilket hus dere tilhører.

Datteren min tok bilde og jeg fikk låne Harry Potter skjerfet hennes

KOM OG DANS hadde tema helg på Økern og det var neste stopp for oss. Det ble flere kurs i Bugg. På ettermiddagen hadde vi instruktørkurs. Det ble veldig personlig, da mannen min og meg var de eneste påmeldte. Vi lærte litt i alle fall. I går fikk vi tilsendt skriftlig material som kursleder i Halden har brukt. Det er vi kjempe takknemlige for.  Vi har mye å lære før vi kan holde kurs.

Søndag koste vi oss med familie besøk og i dag har jeg en del å ta tak i før operasjon i morgen

 

Dette lille klippet, var nok til å få være med i rulleteksten

Ammo torsdag 27/10 – 21.30 på Tv2.

Denne morsomme bemerkningen kom dra venninnen min som sitter ved siden av meg. Vi ble kjent under innspilling av akkurat dette klippet.

Den eldste gutten fikk sitte på med noen til Bærum i helgen. Han koste seg på innendørs stevne i friidrett.

 

Så sitter jeg her på Bugg kurs med papir og penn. Notater er viktig, med tanke på at vi kanskje finner ett instruktør kurs etter hvert.  Kom og dans i Halden trenger flere som kan undervise i Bugg, selv om vi har verdens flinkeste instruktør. Det er bare det at han er en travel mann og kan trenge avløsning en gang i blant, når han ikke har plass til Bugg kurs på timeplanen. Så jeg noterer flittig og danser når sjansen byr seg.