Vinterferie i Valdres med Covid 19.

Eldste gutten har fortsatt gips, så ble ingen skitur på ham.

 

Tirsdag dro vi på hytta, da mannen min var ferdig på jobb. Vi rakk å forberede oss på gjester onsdag formiddag. Den natten frøs jeg noe inn i h……… Jeg krøp tett inntil mannen min, i håp om å stjele litt kroppsvarme. Jeg hentet to pledd i stua, men ingenting hjalp. Da gjestene kom på onsdag var jeg god og varm. Veldig mye for varm. Det stakk i brystet og jeg forstod at jeg slettes ikke kom unna det fryktede viruset. Både mannen min og jeg testet oss den dagen. Han var også smittet. ( Han ble litt mer sliten enn vanlig, men ikke syk.)  Skituren på torsdag var slitsom. Skituren på fredag ennå verre. Hvert stave tak var tungt og jeg gikk saktere enn man kunne tro det var mulig å gå fremover. Jeg pustet tungt og måtte tenke på pusten hele tiden. Jeg hadde ikke så mye glede av den turen der. Fredag kveld lå jeg helt rolig i sengen med en liten elefant sittende på brystet. Det føltes i alle fall slik. Håper gjestene koste seg likevel. Lørdag grillet vi pølser på bålpanna. Da orket jeg å sitte ute til langt på natt og se inn i bålet. Nå er vi vel hjemme igjen, men jeg er fortsatt utrolig sliten.

 

Hytta i Valdres

Vi hadde med nok mat og drikke, så vi slapp å gå i butikk. De eneste vi så på denne ferien, var vennene våre. De hadde heldigvis nettopp hatt viruset. Ellers holdt vi oss helt for oss selv.

Gipsen får sitte på i åtte uker.

Meg og yngste gutten på hytta, for 14 dager siden.

Det ble en litt for lang ferie fra bloggingen, da jeg ikke har forstått nedlasting av bilder på den nye laptoppen. Fra nå av skal jeg prøve så godt det går, å være her hver mandag.  Siden sist har vi vært en tur i Polen med barna, for å feire min 50 års dag. Vi har besøkt Saltgruvene og Auswitch. En tur som virkelig anbefales. På bildet under prøvde jeg en polsk spesialitet.

Tror det het Shurek

Det var en hektisk helg, med mange opplevelser. Jeg haltet meg rundt med ett vondt kne og eldste gutten gikk med armen i gips.

Krakow

Eldste gutten har gått seks uker med gips fordi han brakk håndleddet i en ake- ulykke på skolen. Han skulle fjernet gips og pinner som er operert inn for å holde saker og ting på plass, fredag som var. Da hadde han testet positivt på coronna, så gipsen fikk bli en stund til. Da jeg ringte for å få ny time i dag morges ble jeg trist, men ikke overasket. 3.mars var første mulige time. Så nå drar vi til Valdres i morgen, for å få litt ut av vinterferien. Eldste gutten fortsatt med gips, og kan da ikke være med på stort. 14 dager etter at han skulle ta av gipsen, har altså sykehuset Kalnes tid til å gjøre dette.