Fem katter og trangt om plassen.

Kledd på meg de fleste julegavene

Julen kom i år med forkjølelse og veldig sår hals. Det ble ikke en veldig sen julaften, da det ble slitsomt å holde kroppen oppe for flere av oss. Maten var perfekt, men vanskelig å svelge. Hører folk ligger syke rundt omkring, så vi er ikke alene.

Det beste med julen er jo faktisk at datteren min og samboeren hennes kommer fra Trondheim og hit. Visst blir det trangt med tre små soverom i huset , fire voksne mennesker, to tenåringer og fem katter, men hyggelig er det. Julaften sov min gamle mor over også. Det blir ting overalt og umulig å rydde, men det gjør ingenting. Vi koser oss. Det er gjeste seng foran badet og under trappen. Det er plutselig dobbeltseng på det minste rommet, så der er det ikke plass til så mye som en liten veske en gang. Tross i dårlig form og trang plass, har vi det veldig veldig veldig bra. Husk at der det er hjerterom er det husrom. God romjul alle sammen.

Vi ønsker dere alle en god romjul

Lang kjøretur for å ikke gå på ski

Lørdag kveld

Sent fredag kveld etter at den yngste hadde hatt fotballturnering dro vi til hytta. Vi kom ikke frem før etter midnatt til en iskald hytte som hadde stått kald altfor lenge. Lørdagens skitur skulle bli verdt det tenkte vi. Den eldste gutten hadde feber og hostet. Tre pledd og to dyner hadde han på seg om kvelden da han krøp i seng. Da han våknet lørdag var han ikke i stand til å bli med på noe skitur.

Bagn

Den yngste gutten passet ikke sine skisko. Han hadde vokst for mye i bena. Han prøvde de nye til broren(som vi hadde funnet på Finn.no) og heldigvis passet ham de. Broren var jo allikevel ikke i stand til å bli med. Endelig kom vi oss av gårde. Vi kjørte opp på toppen av Tonsåsen, Litt ergerlig at vi må passere bom på veien, men vi tenkte jo at det ble verdt det. Skiløypene var ikke kjørt opp! Hmmm. Vi kjørte til ett annet sted. Fant noen spor og fikk skiene ut av takboksen. Da sier den yngste guttene at han ikke får skiskoene til å sitte. Mannen min prøver å hjelpe. Noe var galt. Bøylen på skiskoene var for tykk for bindingen. Altså stod vi der og hadde skisko og binding som ikke passet sammen. Vi hev det oppi skiboksen igjen og kjørte tilbake til hytta.

På tur med de firbente gutta

Det ble tur på bena med kattene for meg, mens mannen min måket snø. De var i alle fall glade. De hoppet over hverandre og rullet seg i snøen. På hjemveien ble den yngste også dårlig. I dag ligger de i hver sin seng og tenker på skolekamerater som får delta på jule turnering i kanonball.

Bukkene Bruse broen med Leif

Julebord til Kiel

Mannen min jobber på Noble Instalation som i år hadde julebordstur til Kiel. Mye og god mat var det, med ett flott show . Selve julemarkedet i Kiel var litt nedtur og bød ikke på så mye annet enn det som kunne spises eller drikkes. Vi klarte likevel å finne ett par gaver. 

Etterhvert måtte vi finne ett toalett. Jeg klarer meg aldri lenge uten. Da måtte vi finne en kafè. Søt liten is fikk vi til kaffen.

Jeg er helt og fullstendig sliten. En hel helg med festing tar på en kropp som har passert 50. Merker at man ikke er 20 år lenger.

Tur til Uddevalla

Torsdag var det kaffe med mine halv søstre og fredag var det lunsj med ei god venninne. Verden begynner så smått å komme tilbake.

Ikea på Torp

Så kom turen til oss. Vår tur til å kjøre. Denne gangen var det samling i Uddevalla. Eskil delte rom med en kjekk gutt fra Fredrikstad og lærte mye teknisk om hekkeløp. De kalte ham ett naturtalent.

Jan og jeg tok lunsj på Ikea på tilbaketuren. Vi rakk en tur innom systembolaget og Happy price, før vi kjørte tilbake.

Søndag tok Leif og jeg en tur i skogen. Min første tur etter operasjonen.

I dag våknet jeg dessverre opp med feber og vondt i halsen.

Utsikt ned mot huset vårt