Madrid

 

Natt til onsdag dro jeg av gårde på en spennende tur. Jeg byttet fly i Amsterdam og i Madrid ble jeg møtt av ei dame som stod og viftet med navnet mitt. Der traff jeg tre andre som var ute i samme ærend som meg. Vi skulle nemlig spille inn reklamefilm. Tirsdagen ble lang med kostymeprøver, møte med en “stoned fox” og en hvit bil som skulle folieres blå i full fart.

Torsdag ble vi hentet kl 05.00 på hotellet. Det ble en lang kjøretur for vi skulle langt ut på landet.

Her ute hadde vi en spennende og morsom dag. Resultatet vil komme på T.V. i uke 17. Møtte så mange hyggelige mennesker. Da jeg kom på rommet mitt i 18.00 tiden på kvelden, var jeg ganske sliten.

 Jeg fikk tatt ett bilde fra takterrassen og tuslet litt rundt en times tid. Brått var det kvelden og vi ble hentet.

Jeg har smakt på mye spennende ( denne fisken, østers og blekksprut) og snakket med spennende mennesker. Dette var virkelig en opplevelse.

Flyet hjem på fredag gikk før frokost. Brått tilbake til hverdagen igjen.

Søndag ble det BOWLING

Polymyalgia Revmatika

Moren min har fått sykdommen Polymyalgia Revmatika og det er grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund. Hun har ikke kunnet røre seg og hun startet med 11 dager på helsehuset, mens hun ble utredet. Jeg har kjørt henne til ulike leger og sykehus, lagd middagen hennes og  handlet for henne. Litt logistikk problemer har det vært for å få til treninger for barna osv. Moren min har fått medisin som hjelper, selv om hun nå sliter med ett gammelt magesår pga nye tabletter. Fredag ble hun operert for å ikke miste synet på det ene øyet. Hun har fått hjemmesykepleie, alarm og hjemmehjelp. Det har vært tungt og slitsomt, men det ser ut som om hun kommer seg litt nå.

Mannen min og jeg har for første gang prøvd oss som instruktører på grunnkurs i Svenskebugg. Håper vi ikke har skremt folk bort, for vi har mye å lære på den fronten. Takk til de dansende som har tålmodighet med oss.

Eldste gutten er kommet inn på Wang toppidrett neste år. Nå er det bare å finne ut hvordan han kommer seg til og fra Fredrikstad – Halden tur retur,i tide.

Går lenge mellom hver gang vi har råd til å bruke hytta. Viktigste er at vi klarer å beholde den, så får bruken komme siden.