Knust bilnøkkel og knust mobil.

En stein knuste telefon og bilnøkkel.

 

Sommeren kom til oss også og vips så hadde vi ferie. Så dro vi av gårde for å nyte litt lengre tid på hytta. Ett lite uhell ble fort til ett stort problem. 

Første dagen av sommerferien var en veeeeeldig varm dag. Vi dro ned til Bagn sentrum ( i Valdres) for å avkjøle oss i elva. For å korte ned historien litt, så løsnet en stein og falt oppå bilnøklene og mobilen til mannen min. Begge deler knuste. Forsikringen dekket ikke transport til nærmeste merkeverksted ( selv med kasko og bilextra) som var Lillehammer, og vanlige verksted kan ikke hjelpe om nøkkelen er knust. Dette blir dyrt, var min første tanke. Dyrere enn vi har råd til. Vi gikk fra bilen og opp til hytta, i varmen. Oppover og oppover svingete bakker, og etter en times tid kunne vi sitte på terrassen og spyle oss med hageslangen.

 

Utsikt i solregn fra hytta.

 

Broren til mannen min sendte extra nøkkelen til bilen med posten mandag kveld. Nøkkelen kom mitt på dagen på fredag. Da hadde vi hatt mandags kveld, tirsdag, onsdag og torsdag på hytta uten mulighet til å få handlet eller dratt noen sted å få kjølt oss ned i varmen. Fredags morgen skar mannen min mugg av brødet og det skortet på både drikke, middag og pålegg. Vi trives godt på hytta, men det er helt utrolig hvor rastløs man blir når man vet at man MÅ bli der.  Heldigvis var det mer igjen av ferien, selv om varmen nå var slutt. Vi fikk gått noen fine turer, fikk besøk av gode venner, tatt noen turer til Fagernes og kost oss på terrassen. Nå må vi bare få bestilt oss en ny nøkkel til bilen.

 Laptoppen ble dessverre ikke med på ferie, men nå er jeg i rutine med mandagsbloggingen igjen.