Julestemning på hytta

Juletre på hytta.

Denne mandagsbloggen kom vist på en tirsdag denne gang. Jeg sliter fortsatt litt med å laste ned bilder på den nye laptoppen. Beklager forsinkelsen.

Denne helgen ble det skikkelig jul på hytta også.  Det er synd vi ikke får brukt hytta i jula, men datteren min kommer hit. Hun og samboeren bor i Trondheim med sine to katter. Jeg gleder meg sykt mye til å se de igjen. Jeg er heldig som får samlet alle mine til jul. Bedre enn det blir det jo ikke. Nydelig hytte i fin julesnø vil aldri slå det fantastiske i å få alle tre barna på samme sted. Det blir likevel en tur til hytta før jul.

Tirsdag fikk jeg ett hyggelig besøk, av ei venninne jeg hadde mistet kontakten med. Forrige uke traff vi hverandre tilfeldig, så vi bestemte oss for å gå på kafè. Tirsdag kom hun på lunsj hjemme hos meg og det var virkelig hyggelig. Denne gangen skal vi prøve å holde kontakten. Hvorfor mister man så mange venninner underveis i livet? 

For fire år siden mistet jeg en av mine beste venninner. I går fikk jeg endelig tatt meg en tur opp på graven hennes, hvor jeg blant annet tente lys.